Succé såklart

Allt pekar på att hon har gjort det igen. Dansat och sjungit som bara hon kan. Svettats en hel del. Kört lite kabbalah och politik. Utvecklat sin show underhållnings- och tekniskt sett ännu en gång. Överraskat kritikerna. Gett fansen allt vad hon orkar. Allt till tonerna av hennes bästa danslåtar och gamla hits.

Premiären av Madonnas Confessions Tour blev en succé. Hon lyckades dock tappa mikrofonen under Let It Will Be och komma in fel i La Isla Bonita. Jag tycker det känns skönt att allt inte fungerade perfekt. Hon kommer säkert sätta allt imorgon kväll men att Madonna gör lite misstag känns bra. Hon var med all säkerthet rätt nervös, showen började inte förrän 45 minuter efter utsatt tid.

65370-18Låtarna hon gjorde var:

Future Lovers/ I Feel Love
Get Together
Like A Virgin
Jump
Live To Tell
Forbidden Love
Issac
Sorry
Like It Or Not
I Love New York
Ray Of Light
Let It Will Be
Drowned World/
 Substitute For Love 
Paradise (Not For Me)
Music Inferno
Erotica
La Isla Bonita
Lucky Star
Hung Up


Showen innehöll S & M-anspelningar, en hel del ridassociationer, ABBA-kläder och en massa disco och dans. Hon lugnade ner på tempot under konserten också i bl.a. Live To Tell  och Paradise (Not For Me). Fansen säger att detta är hennes bästa turné. Jag som inte trodde hon skulle toppa Re-Invention Tour. Kritiker saknar gamla hits och tycker att Confessions Tour innehåller för många låtar från senaste skivan. De är alla överens om att de två timmarna som konserten varar är fantastiska och Madonna är ett måste denna sommaren om man ska gå på konsert. Hon har idag lagt till ett åttonde (!) datum i London, på hennes födelsedag den 16 augusti. I turnéboken lär även Prag och Moskva stå med som sista stopp i september under Europadelen av Confessions Tour.

Nu är det dags att lägga seriösa bud på de få biljetter som ligger ute till konserten i Horsens. London vore roligt att åka till också, speciellt på hennes födelsedag, men det är riktigt dyrt att se henne där. På Wembley får vi dock se henne komma ut ur en gigantisk discokula mitt i publikhavet, det tror jag inte hon kommer fixa i Horsens. Vi lär få se i augusti. Nu har äventyret startat! (foto: madonnalicious.com)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback