Jean-Pauls kostymer

Nu är det bara åtta dagar kvar! Confessions Tour kickar igång i Los Angeles nästa söndag. Under veckan har det spekulerats i att Madonna kommer göra två olika konserter, beroende på vilken typ av arena hon spelar på. Hon vill inte tröttna på setlistan och kommer byta ut två, tre låtar mellan de olika konserterna. Jag undrar om det verkligen kan stämma? Det är ett stort plus för alla de galna fans som har köpt biljetter till tio olika konserter men mindre roligt för oss andra som tänker se en konsert. Jag kommer ihåg när jag såg Madonna i Paris för fem år sedan, då hade hon tidigare under turnén bytt ut Gone mot You'll See - en av min favoritballader - och sjungit den låten ett par gånger. Hon gjorde Gone i Paris såklart till min besvikelse. Jag fick dock se Mirwais som dök upp speciellt under spelningen så lite plåster på såren fick jag ändå.

KostymerI veckan har vi också fått se några av Jean-Paul Gaultiers 400 kostymer till Confessions Tour. Han designade kostymerna till Blond Ambition Tour, alla minns väl strutbehåerna och korsetterna? Denna gång har han gjort scenkostymer som för tankarna både till ridning, John Travolta och new wave. Kostymerna är inte lika feminina idag som de var för sexton år sedan. Men det är väldigt snygga och välskräddade scen-kostymer. Vi kommer få en tuff och energisk show. Frågan är om den kommer vara hjärtlig? Det hoppas jag fortfarande på. Av kostymerna att döma får vi vänta på den ultimata discoglädjen till den sista delen. Gaultier tänkte på Las Vegas shower medan Madonna hade mer ABBA i tankarna. Nu blev det en kompromiss som Gaultier tycker påminner om "hur Eurovision Song Contest såg ut förr". Tänk er Baccara eller Silver Convention... Vi kommer i alla fall få höra MusicLa Isla Bonita och Erotica/You Thrill Me under konsertens sista del. Sedan har Madonna visst en sista, femte kostym som inte har avslöjats ännu. 

Frågan är bara om jag kommer att få se alla kostymerna live? Vi har inte fått tag på biljetter ännu. En dryg vecka kvar till premiär, Horsens om 103 dagar... (foto: liberation.fr)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback